top of page

Kraniosakral og zoneterapi til husbehov hos Hjertekompasset - underviser Karen Venge

På dette kursus vil du blive introduceret til kranio sakral- og zoneterapiens verden i et rum, hvor du mødes med fuldkommen forståelse og hjerteenergi uanset, hvor du er på din vej i livet. Det er ingen forudsætning, at du har behandlet før, og hvis du har vil det være et ekstra (og SUPERGODT krydderi til det, du i forvejen laver).
Det er heller ikke en forudsætning at du har været på nogle af mine akupressurkurser, men det ville højne din bevidsthed omkring disse behandlingsteknikker og du vil meget muligt have lettere ved at “tappe” ind i energien omkring behandling i teori og praksis. Men igen - det er SLET ikke et must. Det eneste der er et must er, at du gerne vil det i hjertet

På kurset vil du

❀ Få mange basale teknikker indenfor både kranio sakral og zoneterapi, så du kan hjælpe din familie, venner, kollegaer, naboens dreng eller måske bruge det på dit arbejde.

❀ Mærke ind i dig selv, dine evner (som du HELT SIKKERT har og vil få styrket på kurset) samt få styrket din intuition kraftigt.

❀ Få et vidunderligt materiale, som er en kombination af både mit eget og Katrine Birks vidunderlige billeder og teori TIL EVIGT BRUG, så du altid har noget at slå op i, når du skal behandle eller bliver i tvivl om zoner eller greb indenfor de to behandlingsområder.

❀ Lære teknikker og meditationer inden for grounding, som er en supervigtig del af af at behandle med en alternativ indgangvinkel til kroppen.

❀ Blive guidet igennem alle teknikker med superviseret støtte fra mig gennem en hel weekend, hvor det aldrig er forbudt at spørge om noget - heller ikke selvom man lige har spurgt en gang eller synes, det lyder dumt.

❀ Få medlemskab i en lukket gruppe på facebook, hvor man kan spørge om alt, man kan blive i tvivl om, når man behandler indenfor kranio sakral og zoneterapi. Det skal være et rum, hvor medlemmerne kan bruge hinanden, og hvor jeg vil svare på de ting, I spørger om. Dvs. - min støtte all the way.

❀ Få en intro til, hvordan man kan “opvarme”/koble sig på den klient, man har liggende på briksen, så kroppe og sjæle mødes trykt og blidt, inden man behandler.

❀ Få en magisk weekend fuld af behandling, hvor du både modtager utrolig meget behandling, når du ligger på briksen, men hvor du også giver.

Weekenden plejer at være fuld af hjerteenergi, magiske indre oplevelser og godt humør. Min oplevelse er, at mange får så meget ud af dette kursus, som er så meningsfuldt, og som vibrere et meget højt sted indeni, som er rigtig svært at sætte ord på. Jeg har selv efter kun én enkelt weekend med “fremmede mennesker” haft lyst til at hoppe af glædet over mødet med dem og samtid begræde, at det er slut. Når man arbejder med mennesket på et kropsligt og sjæleligt plan, så mødes man et specielt sted - lidt uden for vores fatteevne. Jeg kalder det hjertemøder. Hvis du virkelig sidder med en JA-følelse efter at have læst kursusbeskrivelsen, så tøv ikke med at melde dig til. Det er din hjerteenergi, der taler. Følger du den, lander du aldrig det forkerte sted i livet.

 

Kh. Karen fra Hjertekompasset

Praktisk info

Sidder du med en JA-følelse efter at have læst det her, så skriv til mig i min indbakke på ”Hjertekompasset” på Facebook eller send mig en mail på hjertekompasset@gmail.com - Jeg vil ELSKE at have dig med! Du kan også tilmelde dig her på siden.

Du kan enten betale det fulde beløb eller i 2 eller 3 rater. 

  • Kursuspris 3750 inkl. moms (3000 uden moms)

  • Betal i 2 rater a 2025 kr. inkl. moms pr. rate (inkl. administrationsgebyr på 150 kr. pr. rate)

  • Betal i 3 rater a 1400 inkl. moms pr. rate (inkl. administrationsgebyr på 150 kr. pr. rate)

Kraniosakral og zoneterapi til husbehov

Datoer for kursus i Jylland

13.-14. oktober

Datoer for kursus på Sjælland

24.-25. november

godt 1

godt 1

Zoneterapi terapi

Zoneterapi terapi

Pink Almond Tree Flowers

Pink Almond Tree Flowers

bottom of page