De forskellige ydelser

Hvilken behandling skal du vælge? Herunder kan du læse mere om Hjertekompassets behandlinger og ydelser. 

Scroll ned

       

       I min dejlige klinik på Egelundsvej i Ringsted tilbyder jeg to former for ydelser, som er beskrevet nedenfor

HEARTwork mentoring hos Hjertekompasset 

Hvad er HEARTwork og hvad kan det gøre for dig?

Det er sådan her i livet, at vi kan føle os temmelig fortabte i nogle hjørner af vores indre eller ydre verdenskort. Det kan omhandle en selv, sin familie, sit arbejde eller blot det at være til i en verden, hvor præstation, knokleri, facade og undertrykkelse af selvet og basale behov kommer i 2., 3. eller måske sidste række. Det kan også bare være, at vi ind imellem har brug for sparring fra en med et andet perspektiv på livet, end dig selv og din nærmeste omgangskreds, som man er vant til at bruge. Det kan være afsindig svært at navigere i sin hovedenergi (burde, skulle, dårlig samvittighed, frygt osv.) kontra sin hjerteenergi (passion, glæde, interesse, “det vil jeg i virkeligheden helst, hvis jeg kunne vælge” osv.) Men livet skal være HEART work. Ikke HARD work.

Derfor tilbyder jeg  SAMTALESESSIONER over telefonen, hvor det er muligt at sparre ift….RIGTIG mange ting! Mine stærkeste værktøjer ligger i, hvordan man kan se og takle livet, mennesker, relationer, jobs, og det spirituelle ift. de følelser, som det måtte afføde.

Samtalerne er en blanding af clairvoyante budskaber (som jeg sket ikke kan undgå at hente ned undervejs) samt coaching og vejledning.

Der er efterhånden været virkelig mange forskellige temaer, som folk har brug for kærlig sparring omkring, og mange gange kan det handle om, at være en følsom sjæl i denne maskulint dominerede verden, som ofte kan opleves enormt ensomt. Jeg er virkelig stærk i, hvordan man kan forstå krop, sind og sjæl i en sammenhæng med sygdomme. Jeg guider og holder i hånden ifm. Stress, angst, vredesproblematikker og…ja you name it! Men også enmer som børn, familie, job, relationer, energier på verdensplan, økonomi, manifestationer, svære beslutninger og selvværd er temaer, der er vendt i HEARTwork.
Jeg oplever for tiden et kæmpestort behov for de mennesker, der er på vej eller har taget skridtet i en anden - privat- eller jobmæssigt retning for at blive støttet, guidet og holdt i hånden i processen. Dét vil jeg gerne hjælpe dig med!

Men er jeg noget for dig? Kan jeg mon hjælpe dig? 

Faktisk så ved du allerede, om jeg er noget for dig. Du kan nemlig mærke det. Er du tiltrukket af min energi, mine tanker, overbevisninger, måde at være i verden på, hvis du f.eks. følger mig på de sociale medier eller har du f.eks. været kunde i min klinik eller på mine kurser, så kender du mig allerede.

Det du skal spørge dig selv om er:

-Hvad tænker du, at du kan/vil bruge mig til?

RAMMER: Konceptet er mest i alignment med mig, hvis jeg rent faktisk kan tilbyde at være til rådighed “forholdsvis akut” samt planlagte aftaler. De akutte forhold er altid svære at spå om, og står man i en akut følelsesmæssig situation, som kræver hurtig opmærksomhed, har jeg besluttet, at jeg som udgangspunkt er jeg tilgængelige alle ugens dage på mine præmisser. Dvs. At man kan sende mig en mail eller en besked, hvis det er akut og jeg vil ringe så hurtigt som muligt, som jeg overhovedet kan. Dvs. Står jeg midt i en behandling, undervisning, en fødselsdag eller andet, så giver jeg et kald, når det er muligt eller sender en besked omkring, hvornår det er muligt. Dette kan både være samme dag eller dagen efter afhængig af livet.  

 

Pris og rammer for HEARTwork mentoring:

PRIS: 900 kr (ex. moms)/timen = 1125kr incl. moms.

 

Der afregnes sådan, at der pr. påbegyndte halve time afregnes for 450kr. Dvs du kan godt nøjes med en halv times samtale til 450kr ex. moms, og du kan også snakke i halvanden for 1350kr ex. moms. Jeg sender faktura sammen med referat af samtalen på mail efter endt samtale, og der er 48 timers betalingsfrist på fakturaen. 

 

EFTER ENDT SAMTALE, FÅR MAN EN KORT MAIL MED ET REFERAT AF SAMTALEN (MED MINDRE ANDET ER AFTALT) SÅ MAN ALTID HAR MULIGHEDEN FOR AT LÆSE DÉT, VI HAR SAMTALET OM OG GEMME DET, HVIS MAN FÅR BRUG FOR AT GENLÆSE DET. 

 

Hvis du sidder med et stort JA i dine celler og i dit hjerte, så tøv ikke med at kontakte mig.
Jeg vil elske at være i den anden ende for dig.

 

Husk: Du er den absolut vigtigste i dit liv!

                                        EN-DAGS BEHANDLINGER ELLER BEHANDLINGSFORLØB

                  (kan bookes på mail eller tlf fra 1/4-2020 - der tages max. 3 i forløb på samme tid og man binder sig til et fuldt beløb)

EN-DAGS BEHANDLING: Et længe ønsket koncept ser nu dagens lys. 

Da tid kan være en uheldig og pressende faktor ifm. en behandling, tilbyder jeg nu kun én behandling om dagen få dage om ugen. I denne behandling er der sat en hel "behandlingsdag" af, som varer et sted mellem 3-5 timer afhængig af, hvad du kommer med, og hvor meget dit sind og din krop kan rumme. Men jeg står fuldt ud til rådighed i dette tidsrum. 

Behandlingen er en såkaldt energibehandling, hvor jeg arbejder med at forløse ubalancer og stagnationer i krop og sind gennem diverse behandlingsteknikker samt samtale. Jeg oplever samtalen som en ekstremt vigtig faktor. Jeg vil gerne høre din fortælling, mærke din kerne, lytte til din virkelighed og dit liv. Jeg vil igennem samtalen forstå, hvor dine ubalancer kommer fra, give dig indsigt i, hvad de kan betyde, og vende med dig, hvorfor de er opstået og hvordan vi mentalt kan arbejde med dem for at forløse blokeringerne. Forståelse skaber en øjeblikkelig healing og ord skaber magi i rette sammenhænge.

Desuden behandler jeg kroppen, da samspillet mellem krop og sind indkapsler det hele menneske, og her oplever jeg at healingen er allermest kraftfuld. Jeg behandler kroppen gennem teknikker som akupressur, akupunktur, cupping, massage, zoneterapi, kranio sakral terapi, healing-code, EFT (Emotionel freedom tecnique), guidede meditationer og fra maj 2020 tilbyder jeg også spirituelle hypnoterapi, som er en blanding af klassisk hypnoterapi og regressionrejser (rejser tilbage til tidligere liv), da mange af de traumer, vi bærer på, er traumer fra tidligere liv. Alt dette kan dit sind guide os frem til. 

Der findes aldrig en bestemt opskrift til alle, da vores energisystemer er så forskellige og har brug for individuelle behov. Derfor ser jeg det som min fornemmeste opgave at tilrettelægge en behandling, der er tilpasset det, du kommer med. Det finder vi ud af, når du er i klinikken, og jeg fortæller og guider altid undervejs gennem hele behandlingen, så du er fuldkommen tryg. 

Når denne behandlingsdag er slut, vil du mærke en kæmpe forandring i krop og sind. Du får efterfølgende tilsendt referat af samtale, punkter til hjemmebehandling (så du har mulighed for at støtte op om din healing hjemme også) og meningsfulde remedier fra klinikken (det kan være aku-plastre, krystaller, små kopper til cupping, olier eller andet, der kan støtte op om din fortsatte healing).

Prisen for denne behandling er; 3450kr

FORLØB: Min kæmpestore passion i livet er at understøtte transformation i krop og sind, så det enkelte menneske mærker en fornyet mening med livet. Det er faktisk det smukkeste, jeg kan komme i tanke om at være vidne til (ud over min vidunderlige lille søn, Theodor). Jeg oplevede i min klinik, inden min barsel, at dem der kom igen og selv valgte forløb hos mig over en rum tid inviterede mirakler og healing på et meget meget magisk plan ind i livet. Derfor er det absolut mest meningsfulde for mig at understøtte disse helt store transformationer. Tiden er ikke mere til kompromisser og halve makrelmadder. Jeg støtter ikke op om quick fixes. Jeg vil hjælpe til fuld healing og store transformationer. Derfor skal du også vide, at du kan ikke komme med noget der er forkert, for meget, for stort, for-noget af noget. Du kommer som du er med præcis den livsbagage, du har fået med dig. Alt er ok!

 

Så et forløb hos mig er til dig, der virkelig har brug for transformation i livet. Både i sindet og i kroppen. Du skal sætte minimum et halvt år af (gerne mere - transformation tager tid) og forvente at skulle arbejde intensivt med dig selv undervejs. Du skal forvente at give slip på det, der ikke tjener dig i livet længere, så der både i krop og sind kan blive skabt plads til en mere autentisk og healet udgave af dig. Du skal være villig til at tune ind i den ærligste del af dig selv, for kun dér kan der heales og opstå nyt, som tjener til den fremtid du ønsker. Når vi tør tage ansvar for os selv og vores liv, så baner det helt automatisk vejen for, at passion, drivkraft, glæde, håb og ro kan finde vej. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med. 

I det her forløb holder jeg dig i hånden HELE vejen. Det gør jeg bl.a. gennem faste HEARTwork samtaler (som er en del af prisen på forløbet), for HELE tiden at støtte din udvikling og minde dig om på de tilstande du ønsker i livet samt coache og vejlede dig, så du ikke mister fodfæste undervejs. Det kan nemlig være den helt store hurdle ved at turde transformere livet - at man også har brug for støtte udenfor behandlerlokalet, og dét får du med i dette forløb, så du ikke føler dig alene eller bliver fanget i gamle mønstre, når det bliver svært at være med vores skygger.  Du bliver også støttet gennem jævnlige behandlinger, hvor kroppens progression og healing følges og støttes tæt af mig. Du får indtalte meditationer designet specielt til dig og din proces, som hjælper dig til at acceptere hvad du er, har, kan og tænker, samt hjælper dig til at tune ind i følelsen af de tilstande og følelser, du ønsker at byde velkommen i livet. Men det kræver, at man dyrker sit selvbillede over en rum tid. At man kobler på sin integritet, afklarer sine værdier og afdækker, hvorfor og hvornår, man forlader sig selv eller kobler på sine skygger.  

Der arbejdes under hele forløbet både ud fra et terapeutisk, spirituelt og fysiologisk perspektiv, hvor HELE dig bliver set, rummet og healet, og hvor hele udgangspunktet er at lære at tænke, tale og leve ud fra hjertet, som ingen grænser kender for glæde, sundhed og velstand, i stedet for ud fra egoet, hvor frygt kan være en kæmpe pind i hjulet for livstrivslen. 

 

Prisen på et forløb:  

 - 12 behandlinger (værdi: 41.400kr)

 - 12 HEARTwork samtaler af en 1/2-1 times varighed (Værdi ca. 14.000kr)

 - Indtalte meditationer, som støtter dig kontinuerligt der, hvor du er i processen (værdi: 5000kr)

 

Der vil desuden være en MASSE, som jeg finder på undervejs i dit unikke forløb, men det lander, når forløbet skydes i gang og processen mod et bedre liv starter.

 

Pris på forløb: Samlet værdi for de enkelte ydelser er 60.400kr, men hvis du køber et forløb er din pris 34.400kr - Det er en massiv besparelse på 26.000kr!

Betalingerne er delt op således: 

- Førstegangsbetaling på 9700kr

- 6 rater af 3333kr

Da det er vigtigt for mig, at vi som behandler og klient er det rette match, så kræver et forløb en forudgående samtale, hvor vi begge mærker ind i, om det er meant to be. 

Så sidder du med en følelse af, at det her SKAL du bare, så tøv ikke med at skrive til mig. Har du blokerende tanker som bekymringer om økonomi, en manglende tro på, om du kan gennemgå sådan et forløb eller andet, så er det blot endnu en grund til at kontakte mig for en ny væren i verden <3 

Og husk, at overvældelse i livet er altid en invitation til at rydde op. Dét vil jeg gerne hjælpe dig med. 

De ALLERkærligste hilsner, Karen 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Egelundsvej 7, 4100 Ringsted
 +45 29 76 20 29

hjertekompasset@gmail.com

© 2020 Hjertekompasset v/Karen Venge