De forskellige ydelser

Hvilken behandling skal du vælge? Herunder kan du læse mere om Hjertekompassets behandlinger og ydelser. 

Scroll ned

Energibehandling

Det er en sammenblanding af mange alternative behandlingsformer. Jeg bruger teknikker indenfor zoneterapi, akupressur, akupunktur, kranio sakralterapi, EFT (emotional freedom tecnique), thetahealing, vejrtrækningsøvelser, cupping, massage, healingcode, meridianbanemassage, kropsøvelser eller bevægelser, der styrker dig, og så den vigtigste faktor - min intuition. Jeg samtaler ofte undervejs. Der kommer tit ord, billeder eller sætninger op i mit hovede, som jeg spørger ind til eller italesætter overfor klienten. 
Det er VIDT forskelligt, hvad den enkelte har behov for i sin krop, og når man har været hos mig mere end en gang, beder jeg ofte klienten om at mærke ind i, hvad deres kroppe har brug for.

Babybehandling

Da babyer ofte ikke er så tålmodige med at blive trykket på og masseret af en fremmed, varer en behandling typisk ikke mere end 30 minutter. Heldigvis er deres system meget renere og finere end voksnes, så de resgerer også ofte hurtigt på behandlingen og skal ikke have lige så meget.  Det vigtigste for mig er, at babyen får en dejlig og rolig oplevelse i mit kliniklokale og jeg tager mig lige præcis den tid, der er behov for, for at dette kan lade sig gøre. I behandlinger med babyer bruger jeg rigtig meget zoneterapi, akupressur og muskelmassage. Forældrene vil få værktøjer med hjem til hjemmebehandling HVER gang, da hjemmebehandlingen er det allervigtigste for at afhjælpe problemer varigt. 

Børnebehandlinger (6-15 år)

Til de lidt større børn, skal man ofte vælge en times energibehandling. Ofte er de lidt større børn, samt teenagere mere tålmodige med at ligge på briksen. Nogle falder i søvn, andre vil gerne snakke meget, og ligesom med babybehandlingerne gør jeg et stort nummer ud af, at det skal være en virkelig god oplevelse for barnet. Afhængig af de fysiske eller psykiske (får lyst til at skrive sjælelige) problematikker, der er på spil, bruger jeg samme behandlingsformer som ved almindelige eneribehandlinger. De større børn får også værktøjer med hjem til hjemmebehandling for kontinuerligt at afbalancere. 

Hvilken behandling skal jeg vælge?

 

Da vi alle er vidt forskellige og har vidt forskellige behov, er det rigtig vigtig, at man først og fremmest mærker efter selv. Der er stor forskel på, hvad man kommer med, og jeg behandler alt i klinikken lige fra dårlig knæ eller skulder til folk med svær angst, stress, overgreb og diagnosticerede psykiske lidelser. Alt kræver en vis opmærksomhed, men det er kun den enkeltes krop, der kan guide hen imod, hvilken behandlingslængde, der er bedst. Er det første gang man kommer i klinikken, vil jeg anbefale en fuld afbalancering, så der er mulighed for at lande i kliniklokalet, at vi sammen får et overblik over ubalancer og får givet kroppen et ordenligt boost til at komme i gang på. Men igen - har du brug for en times selvforkælelse, hvor du kommer fuldkommen ned i gear og bliver afspændt i alle dele af kroppen, så er en times energibehandling fuldstændig fantastisk. Uanset så tilrettelægger vi behandlingen fuldstændig efter dit behov. 

HEARTwork mentoring hos Hjertekompasset 

Hvad er HEARTwork og hvad kan det gøre for dig?

Det er sådan her i livet, at vi kan føle os temmelig fortabte i nogle hjørner af vores indre eller ydre verdenskort. Det kan omhandle en selv, sin familie, sit arbejde eller blot det at være til i en verden, hvor præstation, knokleri, facade og undertrykkelse af selvet og basale behov kommer i 2., 3. eller måske sidste række. Det kan også bare være, at vi ind imellem har brug for sparring fra en med et andet perspektiv på livet, end dig selv og din nærmeste omgangskreds, som man er vant til at bruge. Det kan være afsindig svært at navigere i sin hovedenergi (burde, skulle, dårlig samvittighed, frygt osv.) kontra sin hjerteenergi (passion, glæde, interesse, “det vil jeg i virkeligheden helst, hvis jeg kunne vælge” osv.) Men livet skal være HEART work. Ikke HARD work.

Derfor tilbyder jeg nu SAMTALESESSIONER over telefonen, skype eller facetime, hvor det er muligt at sparre ift….RIGTIG mange ting! Mine stærkeste værktøjer ligger i, hvordan man kan se og takle livet, mennesker, relationer, jobs, og det spirituelle ift. de følelser, som det måtte afføde.

Det kan også handle rigtig meget om, at være en følsom sjæl i denne maskulint dominerede verden, som ofte kan opleves enormt ensomt. Jeg er virkelig stærk i, hvordan man kan forstå krop, sind og sjæl i en sammenhæng med sygdomme. Jeg guider og holder i hånden ifm. Stress, angst, vredesproblematikker og…ja you name it!
Jeg oplever et kæmpestort behov for de mennesker, der er på vej eller har taget skridtet i en anden - privat- eller jobmæssigt retning for at blive støttet, guidet og holdt i hånden i processen. Dét vil jeg gerne hjælpe dig med!

Men er jeg noget for dig? Kan jeg mon hjælpe dig? 

Faktisk så ved du allerede, om jeg er noget for dig. Du kan nemlig mærke det. Er du tiltrukket af min energi, mine tanker, overbevisninger, måde at være i verden på, hvis du f.eks. følger mig på de sociale medier eller har du f.eks. været kunde i min klinik eller på mine kurser, så kender du mig allerede.

Det du skal spørge dig selv om er:

-Hvad tænker du, at du kan/vil bruge mig til?
-Hvad er dit behov (at kunne ringe/skrive akut eller blot regelmæssigt planlagt f.eks. en gang hver uge - hver anden uge eller måneden.)


RAMMER: Konceptet er mest i alignment med mig, hvis jeg rent faktisk kan tilbyde at være til rådighed “forholdsvis akut” samt planlagte aftaler. De akutte forhold er altid svære at spå om, og står man i en akut følelsesmæssig situation, som kræver hurtig opmærksomhed, har jeg besluttet, at jeg som udgangspunkt er jeg tilgængelige alle ugens dage på mine præmisser. Dvs. At man kan sende mig en mail eller en besked, hvis det er akut og jeg vil ringe så hurtigt som muligt, som jeg overhovedet kan. Dvs. Står jeg midt i en behandling, undervisning, en fødselsdag eller andet, så giver jeg et kald, når det er muligt eller sender en besked omkring, hvornår det er muligt. Dette kan både være samme dag eller dagen efter afhængig af livet. 

 

Da jeg er gået på barsel januar 2019, så vil HEARTwork mentoring være på lidt ændrede præmisser. Skriv endelig og hør nærmere. 
 

Pris og rammer for HEARTwork mentoring:

PRIS: 650kr (ex. moms)/timen.

Der afregnes sådan, at de minutter, der er ringet op noteres af mig, og i slutningen af måneden sendes en faktura med opgjort antal minutter i timer med afrunding til næste halve time. Dvs. snakker man i telefon med mig i 1 time og 20 min, så afregnes der for halvanden time, har vi snakket i 1 time og 45 min afregnes der for 2 timer osv. As simple as that. :-)

Har du blot brug for en enkelt samtale eller hellere vil afregne fra gang til gang, så gør vi bare det. Det skal være det, der føles bedst for dig og som passer med din tid og økonomi. 

 

Skriftlig sparring er også en mulighed. Nogle gange har man bare brug for at skrive sine tanker ned på skrift, mens de er mest presserende. Jeg er velformuleret og klar i spyttet, også på skrift, så hvis man ønsker skriftlig sparring på en situation, oplevelse eller andet, så er man meget velkommen til også at bruge HEARTwork mentoring på den måde. 

Der afregnes for minimum. 30 min. pr. opkald eller startet skriftlig sparring, hvis du skriver til mig på mail, sms eller andre steder.

 

EFTER ENDT SAMTALE, FÅR MAN EN KORT MAIL MED ET REFERAT AF SAMTALEN (MED MINDRE ANDET ER AFTALT) SÅ MAN ALTID HAR MULIGHEDEN FOR AT LÆSE DÉT, VI HAR SAMTALET OM OG GEMME DET, HVIS MAN FÅR BRUG FOR AT GENLÆSE DET. 

 

Hvis du sidder med et stort JA i dine celler og i dit hjerte, så tøv ikke med at kontakte mig.
Jeg vil elske at være i den anden ende for dig.

 

Husk: Du er den absolut vigtigste i dit liv!

Glimvej 7, 4000 Roskilde, +45 29 76 20 29

© 2018 Hjertekompasset v/Karen Venge 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon