top of page

Kære dig, der læser dette 

Jeg hedder Karen Venge og er 41 år.

Jeg er oprindeligt fra Roskildeegnen på Sjælland, men bor i en vidunderlig lille landsby ved navn Hjarup i Vamdrup ved Kolding med min dejlige søn, Theodor, som er fra januar 2019.

Ud over at være uddannet holistisk energiterapeut og Tryk og glad baby- og børnebehandler ved Katrine Birk, så er jeg også uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som det i 10 år, men valgte folkeskolen fra i 2017 til fordel for at udleve min passion i energiterapiens verden - både gennem behandlinger og undervisning. Jeg er desuden uddannet regressionsterapeut med fokus på sjælerejser. Jeg har en kæmpe passion ind i hele det traumeinformerede felt og bruger traumeterapiens mange healende værktøjer i alle mine sessioner. 

Jeg har og har haft en masse andre jern i ilden, blandt andet workshops, webinarer, onlinekurser, mødregrupper, kombinerede akupressur- og yogaforløb, mentoring, medunderviser på holistisk energiterapeut uddannelsen på Bali i 2017 og 2018, og en masse online-guf, som jeg brænder for at dele. Desuden har jeg løbende afholdt akupressurkurser både på Sjælland og i Jylland, men min kursusvirksomhed er i bero, da andre dele af arbejdslivet har min interesse.  

Jeg jobber desuden deltid på et børn- og ungehjem med 7 friske drenge i alderen 13-19 år, der er placeret udenfor hjemmet. Et sted hvor mit terapeutiske virke også lever, og jeg samtidig får udlevet mit ønske om at arbejde med børn, der kræver ekstra omsorg og forståelse i livet.

Jeg har altid haft en indre passion for 3 ting. Kroppen og dens vidunderlige mekanisme, børn og undervisning. Jeg har som energiterapeut, alternativ baby- og børnebehandler, kursusleder og mit virke indenfor det socialpædagogiske felt formået at kombinere de tre ting.  Jeg er - hver dag- overvældet over, hvor vildt et apparat kroppen er, og hvor meget kroppen kan, hvis den får den rette støtte, og jeg er fuldkommen vild med at formidle den viden videre til andre, som kan bruge det. Jeg synes, vi lever i en verden med mere medicin og større mistrivsel end nogensinde. Og dét vil jeg gerne give mit bidrag til at afhjælpe. Det gør jeg både gennem mine behandlinger, mine kurser, sjælerejser, traumeinformerede kropsarbejde og gennem mit mentoring koncept HEARTwork (se mere under ydelser). 

Jeg er virkelig vild med arbejdet omkring det hele menneske på det fysiske og sjælelige plan, og jeg ser det som en kæmpe gave at hjælpe mennesker hver uge samt at lære dét, som har gjort en kæmpe forandring i mit eget liv, fra mig på mine kurser. Viden er forståelse og forståelse er en direkte genvej til healing, hvorfor mine behandlinger indeholder både samtaleterapi, metasundhedsperspektiver, traumetransformation, healing og et væld af  behandlingsmetoder indenfor kropsbehandling.

Jeg har så meget på hjerte omkring kroppen, behandlinger, mit livssyn, følelser, det spirituelle og min oprigtige interesse og passion ligger i det hele menneske, bevidsthedsudvikling og undervisning. Jeg håber, at essensen af min hjertepassion nåede ud på den anden side af skærmen.

De allerkærligste hilsner

Karen

bottom of page