top of page

Handelsbetingelser

1. Generelle handelsbetingelser for betaling

 

1.1  Alle priser hos virksomheden ”Hjertekompasset” er anført i Danske Kroner (DKK) inklusiv moms. Der tages forbehold for ændringer i moms, skatter, afgifter, samt trykfejl eller ændringer i brochurer, website, skriftlige tilbud og øvrigt salgsmateriale.

 

1.2  For de fleste opkrævninger gælder det, at betaling er 8 dage netto. Ved behandling er opkrævningen umiddelbart efter behandlingen. Ved onlinekøb har du mulighed for at betale med Mastercard, Visa, Visa/Dankort. Ved behandlinger kan du betale kontant eller via MobilePay. Overskrider du betalingsfristen, modtager du en kærlig påmindelse fra “Hjertekompasset”. 

 

1.3  Når du har betalt for dit køb online, modtager du en kvittering via mail med købsdetaljer og eventuelle specifikke kursusdetaljer.

 

1.4  Kvitteringen er din adgang til et kursus, klippekort eller online produkt hos ”Hjertekompasset”. Ved behandlinger modtager du en regning/kvittering for dit køb med det samme. 

 

2 Køb af kurser, klippekort, forløb mv.

 

2.1 Ved køb af kurser, klippekort, forløb mv. hos ”Hjertekompasset” er købet som udgangspunkt bindende, se dog under fortrydelsesret. 

 

2.2 Det er ikke muligt at skifte til et andet hold eller få kompensation i form af et andet kursus eller en uddannelse hos ”Hjertekompasset”, såfremt du bliver forhindret i at deltage i et kursus, på en workshop eller et forløb, du havde tilmeldt dig, f.eks. på grund af sygdom.

 

2.3  Et nyetableret kursushold gennemføres kun, hvis 3/4 af pladserne eller mere er besat. Er denne betingelse ikke opfyldt og der aflyses refunderes det fulde beløb.

 

2.4 Ved sygdom hos underviseren (Karen Venge) forsøges der at finde en afløser eller der etableres en erstatningsgang. Det er ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb, hvis man er forhindret i at deltage i erstatningsgangen. Hvis det ikke lykkes at finde en afløser refunderes beløbet for den pågældende dags undervisning.

2.5 Klippekort købt i efteråret 2018 skal bruges inden den 21.12.2018. Derefter udløber klippekortet. 

 

3 Fortrydelsesret ved køb af onlinekurser, kurser, klippekort m.v.

 

3.1 I henhold til lov om forbrugeraftaler har du 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en ydelse over nettet. Dvs. du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet. Det gælder både, når du køber varer, og når du køber ydelser, som kurser og workshops. Fortrydelsesretten indtræder fra det tidspunkt, du modtager en bekræftelse på din tilmelding, dog aldrig længere end 3 måneder fra din bestillingsdato.

 

3.2 Er du påbegyndt et kursus, en workshop eller uddannelse efter du har fået kendskab til vores betingelser, er din fortrydelsesret ophørt også selv om opstarten af kurset, workshoppen eller uddannelsen er påbegyndt indenfor 14 dage efter din tilmelding.

 

3.3 Vil du gøre brug af din fortrydelsesret, skal det ske ved udfyldelse og fremsendelse af den særlige formular, som du kan downloade her.

 

4 Afbud ved behandling i klinikken hos “Hjertekompasset”

 

4.1 Ved afbud indenfor 24 timer, vil “Hjertekompasset” forsøge at afsætte tiden til en anden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre bliver du faktureret 50 % af den fulde pris for behandlingen. Ved aflysning senere end 12 timer før booket tid faktureres 100 % af den fulde pris for behandlingen. 

 

4.2 Ved udeblivelse uden afbud faktureres behandlingens fulde pris.

 

5 Ansvar ved behandlinger

 

5.1 Du har altid det fulde ansvar for eget helbred, og det forventes altid, at du er i kontakt med egen læge og kontakter vedkommende, hvis der opstår nogen tvivl om din generelle sundhedsmæssige tilstand. Alle mennesker er forskellige, og der er ikke én viden, som er gældende for alle. Behandlinger hos “Hjertekompasset” er holistiske og ser det hele menneske, derfor er du altid i gode hænder og der tages fuldt hensyn til din øvrige sundhedsmæssige tilstand. 

 

6 Ratebetaling ved køb af onlinekurser, klippekort

 

6.1 Det er muligt at betale kurser, online kurser eller klippekort, se beskrivelsen ved det enkelte produkt, i rater.

 

6.2 Det skal præciseres, at selv om du har denne valgmulighed, skal alle rater betales, også selv om du afbryder din deltagelse på en uddannelse og således ikke gennemfører. 

 

6.3 Ratebetalingerne refunderes eller ophører kun, hvis et kursus (med fysisk deltagelse) aflyses pga. sygdom eller manglende deltagelse.

 

7 Fragt

 

7.1 Ved bestilling af en eller flere varer, der skal sendes, afkræves et fragtgebyr, som følger PostNords gældende priser.

 

8 Force Majeure

 

8.1 I tilfælde af force majeure/force majeure lignende forhold vil det ikke være muligt at få refunderet pengene for arrangementet eller udgifter forbundet med arrangementet (fx transport, indkvartering, forplejning). Det vil heller ikke være muligt, at skifte til et andet arrangement. ”Hjertekompasset” vil løbende holde kursisterne underrettet og efter bedste evne finde en anden god måde at afholde arrangementet på.

 

9 Persondata

 

9.1  Ingen personlige oplysninger som registreres hos ”Hjertekompasset”, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

 

9.2  Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for medarbejdere ansat hos ”Hjertekompasset”.

bottom of page