top of page

Akukursus 2 hos Hjertekompasset - underviser Karen Venge

Akupressurkursus niveau 2 er for deltagere, der har deltaget i akupressurkursus niveau 1 og har fået basal viden og praksis i akupressurens vidunderlige verden.

 

Deltager du på niveau 2-kurset får du

 

Et fuldt cuppingkursus med teori og praksis indenfor denne verden. Cupping er en FANTASTISK form for behandling, hvor man bruger “kopperne” til at frigøre stagneret blod og chi i kroppen, så den kan løsnes og blive flowfyldt. Cupping er god for så utrolig mange ting og kan bruges på mange forunderlige måder for diverse skavanker i hele kroppen. Det er endda blevet udtalt at ”cupping er en kur mod enhver sygdom”, og er blevet brugt gennem de sidste 3500 år i flere dele af verden.

 

Cupping hjælper bl.a. på

 

❀ Infiltrerede muskler samt træningsømme og trætte muskulaturer

 

❀ Stimulerer og styrker immunforsvaret

 

❀ Øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og indre organers bindevæv

 

❀ Frigiver gamle affaldsstoffer fra kroppen, og især omkring bindevævet er det en god måde at løsgøre ophobede affaldsstoffer, da disse områder kan være ret “stædige” med at give slip på kroppens “skrald”

 

❀ Øger udrensning (som hjælper på…alt!)

 

❀ Giver bevægelsesfrihed og fleksibilitet i de områder, de bruges

 

Ovenstående er eksempler på, hvad cupping hjælper på, som kan bane vejen til en frigjort krop uden sygdomme og ubalancer, der spænder fra alt til migræne, dårlige knæ til eksem, hormonsygdomme og mange mange andre ting.

 

Du får desuden teori og praksis til tapping/EFT teknikker, som kan hjælpe med at forløse årsagen til dine sygdomme eller stagnerede følelser. En afsindig brugbar teknik til både børn og voksne til at accepterer hele dig med alle de følelser, et menneske kan indeholde, så de ikke bliver til dårlig samvittighed, sætte sig som mørke pletter i sindet eller på anden måde komme til at “sidde fast” i dit system og skabe blokeringer eller ubalancer i din krop.

 

Du får også casetræning, hvor du får mulighed for at blande viden fra akupressurens verden med ny viden fra dette kursus, så det bliver til en reel behandling med tapping/EFT, cupping og akupressur.

 

Slutteligt er jeg nødt til at nævne, at du får en afsindig passioneret underviser, med masser erfaring i at undervise, behandle indenfor alle lærte teknikker og videreformidle kompliceret viden på en let, grundig og humoristisk måde. Selskabet bliver med garanti fuldkommen fantastisk og jeg vil glæde mig til at se dig

Praktisk info

Du får kursusweekenden ”Akupressurkursus niveau 2” FOR KUN 2500 kr fordi du har taget "Akupressurkursus niveau 1". På kurset får du brugbare værktøjer til at kortlægge meningsfulde små behandlinger på børn og voksne igennem cases og træning, et fuldt cuppingkursus, intro til tappingteori og praksis samt en MASSE snak om energiterapi.

Sidder du med en JA-følelse efter at have læst det her, så skriv til mig i min indbakke på ”Hjertekompasset” på Facebook eller send mig en mail på hjertekompasset@gmail.com - Jeg vil ELSKE at have dig med!

Du kan enten betale det fulde beløb eller dele betalingen op i 2 eller 3 rater. ​

Akukursus 2

Datoer for kursus i Jylland

10.-11. november

Datoer for kursus på Sjælland

22.-23. september

godt 1

godt 1

Kvinde gå i felten

Kvinde gå i felten

Flower Plant

Flower Plant

bottom of page