top of page

Akukursus 1 hos Hjertekompasset - underviser Karen Venge

Hvad får du, hvis du deltager i mit akupressurkursus niveau 1?

 

 

Du får

 

❀ En, for mig, uvurderlig undervisning i og viden om kroppens meridianbaner, akupressurens verden, de 5 elementer, organuret og powerpunkter til brug hele resten af livet.

 

❀ Viden til at koble sygdomme og ubalancer i kroppen med meningsfuld teori indenfor akupressurens verden og ”behandle” dig selv og andre for – ja – jeg tør ikke udelukke nogle former for sygdomme, derfor skriver jeg faktisk ALLE sygdomme eller uhensigtsmæssige følelsesreaktioner!

 

❀ En kombination af mit eget og Katrine Birks FANTASTISKE materiale, som du kan bruge som opslagsværk HELE RESTEN AF LIVET, HVIS DU VIL!

 

❀ Praktiske og simple øvelser øvelser til at stimulere alle de forskellige meridianbaner for at skabe øget energiflow. Disse øvelser kan bruges til dig selv, familien eller hvis du arbejder med børn (store som små), ældre, som pædagog, lærer, på opholdssted, plejehjem - you name it.

 

❀ Medlemskab af en facebookgruppe, kun oprettet til holdet, for at dele spørgsmål og oplevelser med hinanden, og hvor jeg kommer med sparring, hvis man er i tvivl om noget - også når man har sluppet undervisningen på kurset.

 

❀ Konkret træning i praksis med superviseret støtte fra mig, hvor du både får lov at behandle på andre, og også selv bliver behandlet.

❀ En GARANTERET dejlig stemning i helt unikke, lyse og venlige good-vibe lokaler med kærlighed, friske blomster og økochokolade ad libitum.

Praktisk info

Tilkøber du også kursusweekenden ”Akupressurkursus niveau 2” FOR KUN 2500 kr, så får du også brugbare værktøjer til at kortlægge meningsfulde små behandlinger på børn og voksne igennem cases og træning, et fuldt cuppingkursus, intro til tappingteori og praksis samt en MASSE snak om energiterapi.

Sidder du med en JA-følelse efter at have læst det her, så skriv til mig i min indbakke på ”Hjertekompasset” på Facebook eller send mig en mail på hjertekompasset@gmail.com - Jeg vil ELSKE at have dig med!

Du kan enten betale det fulde beløb eller i enten 2 eller 3 rater. 

  • Kursuspris 3750 inkl. moms (3000 uden moms)

  • Betal i 2 rater a 2025 kr. inkl. moms pr. rate (inkl. administrationsgebyr på 150 kr. pr. rate)

  • Betal i 3 rater a 1400 inkl. moms pr. rate (inkl. administrationsgebyr på 150 kr. pr. rate)

Akukursus 1

Datoer for kursus i Jylland

29.-30. september

Datoer for kursus på Sjælland

8.-9. september

godt 1

godt 1

Zoneterapi terapi

Zoneterapi terapi

Pink Almond Tree Flowers

Pink Almond Tree Flowers

bottom of page